05 febrer 2021·

A l'hivern, cremes de verdura!

En aquesta època de l'any ve de gust pendre caldos, sopes i cremes ben calentones... i si a més a més són de verdures, molt millor! és una bona manera d'afegir més vegetals a la nostra dieta diària.

Avui us enllacem quatre receptes de cremes de verdura, amb un toc una mica orginal. Que aprofiti!

Crema de porros i fonoll

1 bulb de fonoll, 2 porros, 1 patata petita, 750 ml de brou vegetal o aigua, fulles de julivert, oli d’oliva verge extra, sal marina, pebre negre,


https://www.cuina.cat/receptes/crema-de-porros-i-fonoll_30582_117.html


Crema de bròcoli i alvocat

1 bròcoli, 2 alvocats, 1 patata, 1 porro, 1 gra d'all, 1 trosset de gingebre, 1 raig de vinagre de poma, 1 cullerada de sucre panela, 1 llima, oli OVE, pebre blanc, sal, pipes de carbassa, galetes salades, alfàbrega


https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/crema-de-brocoli-i-alvocat/19435/


Crema d'espàrrecs

1 manat d’espàrrecs verds, 2 patates mitjanes, 1 ceba mitjana, Aigua, Crema de llet, Oli, sal i pebre blanc


https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2011/06/09/crema-desparrecs-verds/

 

Crema de naps amb rostes de patata

3 naps negres (uns 400-450 g), 2 patates mitjanes, 1 ceba, sal, pebre negre oli d’oliva verge extra DOP Siurana, 600 ml de brou de verdures o aigua


https://www.cuina.cat/receptes/crema-naps-rostes-patata_32864_117.html

 




Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats