19 novembre 2021 · 191
Comparteix a les xarxes i guanya punts!!

ARRÒS AMB CANSALADA I FRUITS SECS

Per a 2 persones

CANSALADA CansaladaEnvasat al buit5-6unitats/bossaPes aproximat: 500gr/bossaPreu: 9 euro/kg
CANSALADA CansaladaEnvasat al buit5-6unitats/bossaPes aproximat: 500gr/bossaPreu: 9 euro/kg

Mas Pinós: Som pagesos que tenim vaques i vedelles ecològiques en llibertat, i venem directament la seva carn

Pernil salat
Pernil salat

Ca d'Antema: Som productors de carn de vedella, carn de porc i ertesants de tot el que comporta la seva producció.


 

Ingredients:

  • (160 gr.) arròs llarg o bomba  
  • (1 tira) cansalada viada
  • pernil salat
  • pinyons i panses 
  • oli d’oliva i sal 

PINYONS GRANEL
PINYONS GRANEL

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..


 

Elaboració:

  1. Bull l’arròs, escorre’l i deixa’l refredar (col·loca’l damunt una plata o superfície plana, perquè es refredi bé i ràpid).
  2. Talla la cansalada i el pernil salat a tiretes.
  3. En una paella, amb oli generós, sofregeix la cansalada, el pernil i les panses, fins que quedi daurat. A l’últim moment, afegeix els pinyons. 
  4. A la mateixa paella, barreja l’arròs amb el sofregit, fins que quedi tot impregnat. Bon profit!
 
- Pots fer-ho només amb cansalada o només amb pernil
- Molt gustós
- Fàcil de preparar





 

Oli de tòfona 200 ml
Oli de tòfona 200 ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...

 

Arròs blanc ECO 1Kg
Arròs blanc ECO 1Kg

El Mercat Online - EMO Solutions Online SL: Fusionem el millor de dos conceptes: la qualitat i proximitat dels productes d’un mercat amb la comoditat que significa comprar on line, a l’hora ...






Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!!
autor@
Eulàlia Martínez

Sóc l'Eulàlia i m'agrada cuinar. De manera senzilla, com vaig aprendre de petita, gairebé sense adonar-me'n, ajudant la mare. Les meves receptes són pel dia a dia: plats amb sabor, senzills de preparar, amb productes de temporada sempre que es pugui. I de proximitat. Crec en tot això, ho estimo.

Ah! i no hi poso mai all als plats, ja ho veureu. No hi tinc res en contra, quedi clar. És que em costa de pair, i l'evito tant com puc...

Per a mi cuinar, no és (només) un acte de supervivència, sinó de vivència en majúscula: em lliga a la terra, a l'aire i a l'aigua, als colors i olors de les estacions, a la gent del meu voltant, als avantpassats, al cor de aquells per a qui cuino... Cuinar és un art, a l'abast de tots. Només cal posar-s'hi, amb amor.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...

Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...