La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
20 novembre 2021 · 2500
autor@
La Kuina de Samar




Amanida de cuscús, bròcoli i germinats

Cuscús espelta eco
Cuscús espelta eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...


Bròcoli
(quilogram)
La Garriga
Bròcoli (quilogram) La Garriga

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general


 

Ingredients per a 3 persones:

  • 150gr de Cuscús cru o  300gr cuscús cuit al vapor
  • 120gr de Brócoli
  •  5 tomàquest cherry 
  • 1/2 pastanaga
  • 10 olives negres
  • 80gr blat de moro
  • 15gr panses
  • Canonges al gust
  • Germinats al gust
  • Chía al gust
 

Condiment:

  • Oli aromatitzat amb menta (oli d'oliva+menta triturat)
  • Espècies per aromatitzar les panses= romaní, llavors de comí, canyella en branca, pell de taronja, anís estrellat
 
 

Elaboració de la recepta Pas a Pas:


1. Agafar el Cuscús al vapor (al video trobaràs les recomanacions per a la cocció)

2. Bullir el Bròcoli (tallat molt petit, gairebé esmicolat) de 10 A 15 minuts. Passat aquest temps el posem en aigua freda per tallar la cocció i la temperatura. Escòrrer.

3. Les panses les fregim juntament amb l'anís estrellat, les llavors de comí, el romaní, la pell de taronja i la canyella 5 o 10 minuts i ho deixem refredar.


4. Un cop tenim els ingredients preparats i el bròcoli ha perdut temperatura, barregem tots els ingredients.


5. Condimentem amb oli de menta: la seva elaboració és senzilla, només cal triturar unes fulles de menta amb oli d'oliva.


6. L'amanida de cuscús amb bròcoli i germinats ja està a punt!






Oli d' oliva
Oli d' oliva

Oli d' oliva: Venc oli d'oliva de collita pròpia.



LLAVORS CHIA 250G SOL
LLAVORS CHIA 250G SOL

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Kuina de Samar

Este canal está destinado a compartir una gran variedad de recetas de comida, pensadas para todo tipo de público. Tanto recetas tradicionales, culturales, recetas de nuestras abuelas, recetas veganas, recetas pensada para celíacos (sin gluten). Mis raíces son árabes y dedicaré un apartado a la gastronomía árabe (creo que es riquísima y puede sorprender mucho a quien la desconoce), no obstante desde pequeña he bebido de la fuente de la gastronomía mediterránea y puedo decir, que tiene un aporte muy rico en variedad de sabores y colores. Espero que sea de vuestro agrado y encontréis ricas recetas pensadas para todos y aptas para todos. Y por encima de todo... bienvenidos a este Canal que irá creciendo junto a todos vosotros y gracias a Vosotros.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...