20 novembre 2021 · 113
Comparteix a les xarxes i guanya punts!!

Amanida de cuscús, bròcoli i germinats

Cuscús espelta eco
Cuscús espelta eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...


Bròcoli
(quilogram)
La Garriga
Bròcoli (quilogram) La Garriga

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general


 

Ingredients per a 3 persones:

  • 150gr de Cuscús cru o  300gr cuscús cuit al vapor
  • 120gr de Brócoli
  •  5 tomàquest cherry 
  • 1/2 pastanaga
  • 10 olives negres
  • 80gr blat de moro
  • 15gr panses
  • Canonges al gust
  • Germinats al gust
  • Chía al gust
 

Condiment:

  • Oli aromatitzat amb menta (oli d'oliva+menta triturat)
  • Espècies per aromatitzar les panses= romaní, llavors de comí, canyella en branca, pell de taronja, anís estrellat
 
 

Elaboració de la recepta Pas a Pas:


1. Agafar el Cuscús al vapor (al video trobaràs les recomanacions per a la cocció)

2. Bullir el Bròcoli (tallat molt petit, gairebé esmicolat) de 10 A 15 minuts. Passat aquest temps el posem en aigua freda per tallar la cocció i la temperatura. Escòrrer.

3. Les panses les fregim juntament amb l'anís estrellat, les llavors de comí, el romaní, la pell de taronja i la canyella 5 o 10 minuts i ho deixem refredar.


4. Un cop tenim els ingredients preparats i el bròcoli ha perdut temperatura, barregem tots els ingredients.


5. Condimentem amb oli de menta: la seva elaboració és senzilla, només cal triturar unes fulles de menta amb oli d'oliva.


6. L'amanida de cuscús amb bròcoli i germinats ja està a punt!






Oli d'Oliva Verge 2L.
Oli d'Oliva Verge 2L.

Mercatbio : Fem verdura de temporada ecològica, tenim l'horta a Bonastre i comercialitzem a Sitges



LLAVORS CHIA 250G SOL
LLAVORS CHIA 250G SOL

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..






Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!!
autor@
La Kuina de Samar

Este canal está destinado a compartir una gran variedad de recetas de comida, pensadas para todo tipo de público. Tanto recetas tradicionales, culturales, recetas de nuestras abuelas, recetas veganas, recetas pensada para celíacos (sin gluten). Mis raíces son árabes y dedicaré un apartado a la gastronomía árabe (creo que es riquísima y puede sorprender mucho a quien la desconoce), no obstante desde pequeña he bebido de la fuente de la gastronomía mediterránea y puedo decir, que tiene un aporte muy rico en variedad de sabores y colores. Espero que sea de vuestro agrado y encontréis ricas recetas pensadas para todos y aptas para todos. Y por encima de todo... bienvenidos a este Canal que irá creciendo junto a todos vosotros y gracias a Vosotros.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...

Consomé de peix amb entrebancs
Consomé de peix amb entrebancs

Carnisseria cansaladeria la perla: Elsboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..