05 juliol 2021·

Amanida de patata, col Kale i Remolatxa

Recepta orginal: Mas Jalech

Amanida de patata, col Kale i Remolatxa

Ingredients:


Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció de la temporalitat i proximitat. Fem mercat el dijous a Granollers, a la plaça Perpinyà. El dissabte a La Garriga a la plaça de l'església i el dimecres a casa nostre, al Mas Jalech de Balenyà. Oferim cistelles a domicili els dimecres als Municipis de Seva, Tona,Aiguafreda,Sant Martí de Centelles,Centelles i Hostalets de Balenyà. I el dijous a La Garriga i Granollers.



Posem a bullir amb pell les patates i les remolatxes a la mateixa olla

Traiem les patates als 15-20 minuts i deixem les remolatxes 15-20 minuts més.

Tallem la col Kale ben petita i la posem en un bol amb aigua i llimona (o vinagre), d'aquesta manera la netegem bé, sempre pot quedar algun petit insecte entre les fulles.

Un cop neta la deixem escórrer amb un bon raig de llimona per sobre.

Piquem una ceba ben fina.

Quan la patata i la remolatxa ja són fredes les podem pelar sense esforç, i les tallem en quadrats al gust.

Ara preparem una mica de maionesa per condimentar l'amanida





Ho barregem tot bé i ho deixem refredar. A punt per anar a taula!

Bon profit!!







Comparteix a les xarxes!
autor@
Mas Jalech

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Vì El Rebost del Pou Calent
Vì El Rebost del Pou Calent

Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelats, productes de neteja a granel, oli, cereals, i moltes coses més,