11 desembre 2020·

Avui, tres receptes de peix irresistibles!

Si tens dubtes d'on comprar bon peix, ho trobaràs en aquest enllaç

Suquet de rap amb patates

1 cua de rap gran, 3 patates blanques (noves) de mida mitjana, 2 tomàquets madurs, 2 nyores, oli d'oliva, sal, aigua o brou de peix, Per la picada: un grapat d'ametlles torrades, un grapat d'avellanes torrades, 2 llesques de pa torrat o fregit, un parell de rames de julivert fresc, 1 cullerada de farina, 4 alls fregidets, 2 cullerades de la salsa de la cassola


https://catalunyacuina.com/guisats/suquet-rap-patates


Sípia amb ceba (per a 4 persones)

2 sípies mitjanes, 2 tomàtigues tipus de frare, 8-9 cebes, 1 fulla de llorer, Pebre bord, Carn de nyora (2 cullerades) o carn de pebrot xoricer, Sal, Oli d’oliva, 1-2 bitxos, 1 tassó de vi blanc, 1 cullerada de sucre


https://gastronomicament.cat/es/recepta/recepta-sipia-amb-ceba


Salmó al forn amb verdures

4 talls de llom de salmó (sense pell ni espines), 1/2 ceba dolça, 50cc. de vi blanc sec, 200cc. de brou de verdures, oli d'oliva, per macerar el salmó: 3 cullerades d'oli d'oliva, 1/2 cdta. de sucre, pebre negre molt (opcional), 1 gra d'all, julivert, per acompanyar: 4 carxofes, 1 manat d'espàrrecs verds


https://www.cuinadelamare.com/2015/01/salmo-al-forn-amb-verdures-en-catala-i.html








Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats