13 gener 2022 · 451
Comparteix a les xarxes i guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!

Crema de nyàmera

imatge: cuinetes.bloks.cat


Mas Jalech ens comparteix aquesta recepta del blog cuinetes:


Crema de nyàmera


INGREDIENTS:
  • 1/2 quilo de nyàmeres
  • 2 porros
  • sal i oli d’oliva
  • 1/2 litre d’aigua mineral
  • Opcional: un parell de talls de cansalada fresca o salada ibèrica, que es pot substituir per crostonets de pa
 
ELABORACIÓ:
  • Tallem els porros ben finets i els coem a foc lent en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
  • Mentre es va coent, pelem les nyàmeres (paciència! Ànims!), les esbaldim, les tallem a daus i les afegim a la cassola.
  • Al cap d’uns minuts de cocció, hi afegim l’aigua i ho coem a foc més viu.
  • Un cop les nyàmeres estiguin cuites hi afegim la sal i ho triturem tot amb la batedora (o la Thermomix ^^) per fer la crema.
  • Si ho desitgem, fregim els talls de cansalada en una paella fins que quedin torrats i cruixents.
  • Servim la crema en plats i la decorem amb la cansalada torrada o, si ho preferim, amb crostonets de pa.

Podeu consultar la recepta original AQUÍ


Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en f...






Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!
autor@
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció de la temporalitat i proximitat. Fem mercat el dijous a Granollers, a la plaça Perpinyà. El dissabte a La Garriga a la plaça de l'església i el dimecres a casa nostre, al Mas Jalech de Balenyà. Oferim cistelles a domicili els dimecres als Municipis de Seva, Tona, Aiguafreda, Sant Martí de Centelles, Centelles i Hostalets de Balenyà. I el dijous a La Garriga i Granollers.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oli de tòfona 200 ml
Oli de tòfona 200 ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...

Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...