08 juliol 2021·

DIP d'albergínia i espaguetis de carbassó

Mas Jalech ens proposa aquest menú: ràpid, bo i sa!

DIP d'albergínia


Ingredients:


Elaboració:

Un cop escalivada l'albergínia passem tots els ingredients pel minipimer. Col·loquem en un bol amb nachos, crudités o el que més us agradi.





Espaguetis de carabassó (2 racions):


Ingredients:


Elaboració:

Fer els espaguetis amb la maquineta o mandolina, seguidament sofregim la ceba i els xampinyons amb un raig d'oli. Un cop estigui fet hi afegim els espageutis. 5 minunts més a la paella i ja podem emplatar!





Pots complementar aquests plats amb una bona amanida

Que aprofiti!




Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció de la temporalitat i proximitat. Fem mercat el dijous a Granollers, a la plaça Perpinyà. El dissabte a La Garriga a la plaça de l'església i el dimecres a casa nostre, al Mas Jalech de Balenyà. Oferim cistelles a domicili els dimecres als Municipis de Seva, Tona,Aiguafreda,Sant Martí de Centelles,Centelles i Hostalets de Balenyà. I el dijous a La Garriga i Granollers.







Comparteix a les xarxes!
autor@
Mas Jalech

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva

Xai Carnisseria cansaladeria la perla
Xai Carnisseria cansaladeria la perla

Elsboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..