08 juliol 2021·

DIP d'albergínia i espaguetis de carbassó

Mas Jalech ens proposa aquest menú: ràpid, bo i sa!

DIP d'albergínia

Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció...


Ingredients:


Elaboració:

Un cop escalivada l'albergínia passem tots els ingredients pel minipimer. Col·loquem en un bol amb nachos, crudités o el que més us agradi.

Espaguetis de carabassó (2 racions):


Ingredients:


Elaboració:

Fer els espaguetis amb la maquineta o mandolina, seguidament sofregim la ceba i els xampinyons amb un raig d'oli. Un cop estigui fet hi afegim els espageutis. 5 minunts més a la paella i ja podem emplatar!

Pots complementar aquests plats amb una bona amanida

Que aprofiti!
Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció...Comparteix a les xarxes!
autor@
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció de la temporalitat i proximitat. Fem mercat el dijous a Granollers, a la plaça Perpinyà. El dissabte a La Garriga a la plaça de l'església i el dimecres a casa nostre, al Mas Jalech de Balenyà. Oferim cistelles a domicili els dimecres als Municipis de Seva, Tona, Aiguafreda, Sant Martí de Centelles, Centelles i Hostalets de Balenyà. I el dijous a La Garriga i Granollers.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provença peix
Herbes provença peix

El Mercat Online - EMO Solutions Online SL: Fusionem el millor de dos conceptes: la qualitat i proximitat dels productes d’un mercat amb la comoditat que significa comprar on line, a l’hora que tu...

Formatge del Tupí
Formatge del Tupí

Ca d'Antema: Som productors de carn de vedella, carn de porc i ertesants de tot el que comporta la seva producció.