03 març 2021·

Dia Mundial de la Vida Silvestre

Avui se celebra el dia Mundial de la vida silvestre!

Les Nacions Unides va proclamar el dia 3 de març com el dia mundial de la vida silvestre. Com tots aquests dies declarats per les Nacions Unides,  serveixen per recordar o reivindicar algun fet o causa necessària, que ens serveixi per prendre consciència i treballar-hi cada dia.


Aquest any va dedicat especialment als boscos i els mitjans de subsistència .


Aprofitem per celebrar i crear consciència del món que ens envolta, de la bellesa i la varietat de la flora i la fauna que ens rodeja i habita al nostre entorn.
Malauradament, moltes de les activitats i de la relació que tenim amb el planeta i amb la vida que hi ha no sempre són sostenibles, explotant els recursos i posant en perill la biodiversitat del planeta.

Prenem consciència per lluitar per un món on sapiguem cuidar i preservar-hi la vida!
Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa El Rebost del Pou Calent
Cervesa El Rebost del Pou Calent

Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelats, productes de neteja a granel, oli, cereals, i moltes coses més,

Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'alçada!