INGREDIENTS PER A 2-3 PERSONES PER LA ESPATLLA DE XAI AL FORN (depèn de la gana que tinguem): 1 Espatlla de xai 6 Patates 2 Cebes 2 Pebrots verds 2 Dents d’all 1 Llimona 1 Copa de brandi o conyac 300 ml de brou de carn Farigola, romaní i pebre Oli i sal ?rc=oida-blog-84
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES PEL XAI AL FORN: 1 Kg de espatlla de xai a trossos 6 Patates mitjanes 1 Ceba 1 Poma 200 ml de brou de carn 170 ml de conyac o brandi Oli, sal, farigola, romaní i pebre 200 ml d’oli de gira-sol (també podeu 100 ml d’oli de gira-sol i 100 ml oli d’oliva) 1 ou 1 1/2 grans d’all ?rc=oida-blog-84
1 espatlla, 1 cuixa de xai de llet ("lechal"), una ceba en juliana, 4 dents d'all a rodanxes, 2 tomàquets madurs, 3/4 patates a rodanxesun, branquilló de romaní, un got de vi ranci, un got d'aigua, pebre en gra, 3/4 fulles de llorer, sal, VARIANTS: - Es poden afegir bolets de temporada, Es pot utilitzar pastanaga per a fer la salsa, Es pot substituir el vi ranci per brandi?rc=oida-blog-84
?rc=oida-blog-84