Des de les muntanyes de Rasquera, Mel Benaiges Lliberia ofereix una mel treballant des d'una apicultura sostenible, respectant el medi ambient i preservant les abelles.?rc=oida-blog-43
Jove apicultora lleidatana apassionada pel territori i pel producte de proximitat, aposta per un producte de la terra, per això treballa amb la floració lleidatana.?rc=oida-blog-43
Petita empresa familiar dedicada a l'apicultura des de fa 6 generacions, produeix mel al paratge natural de l'Albera (Alt Empordà), en una vegetació de bruc, romaní, timó i farigola a partir de les quals les abelles elaboren la mel. Treballen respectant la natura i les tradicions.?rc=oida-blog-43
Producció artesanal d'apicultura sostenible. Les abelles són transhumans, passen l'estiu al parc Natural Alt Prineu i l'hivern a la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre.?rc=oida-blog-43
Joan Caner, jove apicultor que ofereix varietats de mel multifloral, romaní i alzina.?rc=oida-blog-43
Apicultors ubicats a Montbrió del Camp (Tarragona) ofereixen un producte 100% natural i de producció pròpia. Mel de taronger, de romaní, d'alzina, de mil flors...?rc=oida-blog-43
Petita explotació apícola familiar a Calders, al Moianès; treballant artesanalment per oferir varietats de mel crues i 100% naturals.?rc=oida-blog-43
Petita empresa familiar dedicada a produïr mel, bresca, pol·len i pròpolis de forma artesanal i km0. ?rc=oida-blog-43
El Carlos i la Cristina són dos joves productors d'ametlles que ofereixen també mel d'abella de la Conca (Lleida)?rc=oida-blog-43