400 g de cigrons cuits Aranca especial hummus, 2 llimones, 2 cullerades de tahina, 2 grans d’all, oli d’oliva verge extra, pebre vermell dolç, 2 branquetes de julivert, 4 pastanagues, 1 pebrot vermell, 2 cogombres, 2 pebrots grocs, ½ coliflor, 2 cabdells d’enciam, 2 branques d’api
200 g de llenties cuites, 200 g de cigrons cuits, 200 g de fesols cuits, 1 tomàquet d'amanir,, 1 ceba dolça, Una mica de menta fresca, Una mica de julivert fresc, Oli d'oliva verge extra Vinagre de Mòdena, Pebre negre, Sal
250 g de llenties vermelles, 4 pastanagues mitjanes, 1 ceba tendra, 1 culleradeta de pasta de curri vermell, Oli d’oliva i sal, Aigua, Iogurt (opcional)
500 g de mongetes seques del ganxet cuites, 300 g de ceps, 1 gra d’all, 1 porro, 100 g de daus de pernil curat, sal, oli, pebre negre, un polsim d’orenga