20 febrer 2021·

Les llegums... receptes per treure'n el màxim partit

Sabem que la llegum és un aliment molt potent i amb moltíssimes propietats, però no sempre sabem com treure-li el màxim partit a la cuina
Avui us enllacem algunes receptes per fer amb llegums per tenir alguna idea més de com cuinar-les.  Aprofiteu aquest aliment que ens aporta vitamines, ferro i tantes propietats beneficioses pel nostre organisme!

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

400 g de cigrons cuits Aranca especial hummus, 2 llimones, 2 cullerades de tahina, 2 grans d’all, oli d’oliva verge extra, pebre vermell dolç, 2 branquetes de julivert, 4 pastanagues, 1 pebrot vermell, 2 cogombres, 2 pebrots grocs, ½ coliflor, 2 cabdells d’enciam, 2 branques d’api


https://www.cuina.cat/receptes/hummus-tradicional-de-cigrons-amb-crudites_31735_117.html

 

Amanida de llegums

200 g de llenties cuites, 200 g de cigrons cuits, 200 g de fesols cuits, 1 tomàquet d'amanir,, 1 ceba dolça, Una mica de menta fresca, Una mica de julivert fresc, Oli d'oliva verge extra Vinagre de Mòdena, Pebre negre, Sal


https://catalunyacuina.com/amanides/amanida-llegums

 

Crema de llenties vermelles

250 g de llenties vermelles, 4 pastanagues mitjanes, 1 ceba tendra, 1 culleradeta de pasta de curri vermell, Oli d’oliva i sal, Aigua, Iogurt (opcional)


https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2017/01/22/crema-de-llenties-vermelles/

 

Mongetes seques saltades amb ceps, porro i pernil

500 g de mongetes seques del ganxet cuites, 300 g de ceps, 1 gra d’all, 1 porro, 100 g de daus de pernil curat, sal, oli, pebre negre, un polsim d’orenga


https://www.cuina.cat/receptes/mongetes-seques-saltades-amb-ceps-porro-i-pernil_20438_117.html

 









Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats