05 maig 2021·

Ous! un recull de receptes

L'ou és un ingredient molt versàtil i ens permet fer un munt de plats, sigui entrant, aperitiu, principal o d'acompanyament. 
Ous durs, ous al plat, ous ferrats, ous farcits, ous escaldats, remenats, truites.... n'hi per triar i remenar!

Avui us proposem un recull de receptes amb l'ou com a ingredient principal!



Ous farcits

8 ous durs, 1 tomàquet, 1/2 pimentó roig en conserva (pebrot vermell), 1 llauna de tonyina en conserva, 1 cullerada de vinagre


https://catalunyacuina.com/ous/ous-farcits

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/8 ous durs, 1 tomàquet, 1/2 pimentó roig en conserva (pebrot vermell), 1 llauna de tonyina en conserva, 1 cullerada de vinagre


Truita de xampinyons i patata amb guarnició de pernil ibèric

4 ous, 1 patata gran, 10/12 xampinyons frescos grans, 50 gr. pernil ibèric, oli d'oliva, sal


https://catalunyacuina.com/ous/truita-xampinyons-patata-guarnicio-pernil-iberic

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/4 ous, 1 patata gran, 10/12 xampinyons frescos grans, 50 gr. pernil ibèric, oli d'oliva, sal









Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats