La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
10 gener 2022 · 1649
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




PIZZA DE PERNIL DOLÇ AMB BASE DE COLIFLOR

Coliflor
(unitat)
La Garriga
Coliflor (unitat) La Garriga

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general



Tomàquet Pebrot/Nas de Bruixa
(1 quilo)
Maresme
Tomàquet Pebrot/Nas de Bruixa (1 quilo) Maresme

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general


Ingredients

Per a la base:
  • 1 coliflor mitjana
  • 1 ou 
  • Orenga
  • Mozzarella ratllada
  • Sal
 
Per al guarniment:
  • Pernil dolç
  • Formatge mozzarella
  • Formatge ratllat per fondre
  • Salsa de tomàquet casolana
  • Tomaquets cherry (o el que tinguis)


Elaboració

  1. Netegem i ratllem la coliflor (sense les tiges) amb un ratllador o una picadora. 
  2. Un cop ratllada l’escalfem a máxima potencia al microones durant 8 minuts.
  3. Traiem la coliflor i ho barregem amb un ou batut, una mica de sal i una mica de formatge ratllat (millor mozzarella). Ho barregem tot molt bé.
  4. Mentres escalfem el forn, agafem la safata de forn i li posem paper d'enfornar al damunt, col·loquem ara la barreja donant-li una consistència compacta i la forma que volguem (rodona, allargada, quadrada...).
  5. Posem la massa al forn, escalfant-la durant 20 minuts a 180 ºC. Passat aquest temps veurem que queda una mica daurada.
  6. Ara és el moment d'afegir els ingredients per al guarniment: salsa de tomàquet (prèviament fregida o natural) mozzarella esmicolada, tallets de pernil dolç, un grapat de tomàquets cherry o tallets de tomàquet madur i formatge per a fondre.  Podeu afegir els ingredients que us vinguin de gust!
  7. Tornem a introduir la pizza al forn un 5-10 minuts més i ja la tindrem a punt!
 
La pizza queda molt bona i original, i és una bona manera d'introduir més verdura als àpats!

 
Ous ecològics XL
Ous ecològics XL

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...



Orenga
(unitat)
Caldes de Montbui
Orenga (unitat) Caldes de Montbui

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general







 
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Ous ecològics XL
Ous ecològics XL

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...