06 juny 2021·

POLLASTRE ROSTIT AMB REGALÈSSIA

INGREDIENTS:

1 Pollastre tallat petit
1 Farcellet d'herbes de rostir
1 porro
2 pastanagues
1 Litre de caldo de carn
Regalèssia
1 Culleradeta de dent de Lleó
1 Culleradeta de cafè
Sal
Pebre
1 Tassa de cafè de barreja de licors Armanacg i Pedro Ximenez


Compra els ingredients amb un clic i un whatsapp: http://​https://oida.cat/i/4271?rc=Aiz8y


ELABORACIÓ:

Posem en una cassola l'oli i el pollastre sal pebrat al gust i el farcellet d'herbes.
Quan estigui dauradet afegirem el porro i la pastanaga tallada a rondanxes  i deixarem que es sofregeixi una mica més,quan veiem que canvia de color hi afegim els licors I ho deixarem uns 5 minuts.
Li afegim la regalèssia la dent de lleó 10 minuts més. Passats aquests minuts afegim el caldo i ho deixem tot uns 40 minuts a foc baix perquè quedi ben tendre.

Espero que us agradi!

Yolanda - La Perla   






Comparteix a les xarxes!
autor@
Yolanda - La Perla Selecta

Elaboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats