10 març 2021·

Per als més formatgers... Com fer un bon tast de formatge?

Avui us presentem una guia molts completa CATAST per aprendre a fer un bon tast de formatge.

La diferència entre formatges depèn d’un gran nombre de factors, entre els que trobem el pasturatge, la raça, el clima, la manera i condicions en l’elaborat, el contingut, el període de maduració…

Compartim aquest article que a banda de descobrir què influeix de tots aquests aspectes i veure els diferents tipus de formatge, ens mostra els principals passos a seguir per a fer una bona degustació! Ideal per als amants del formatge!

Entra a Oidà i coneix tots els productors artesans formatgers que ja formen part de la plataforma, se't farà la boca aigua! 







Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel El Rebost del Pou Calent
Mel El Rebost del Pou Calent

Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelats, productes de neteja a granel, oli, cereals, i moltes coses més,

Safrà El Rebost del Pou Calent
Safrà El Rebost del Pou Calent

Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelats, productes de neteja a granel, oli, cereals, i moltes coses més,