La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
23 març 2021 · 612
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Receptes amb ingredients de primavera

Ja tenim la primavera aquí! I què millor que celebrar-ho menjant? Avui us enllacem algunes receptes amb productes de primavera... faves, pèsols, carxofes, espàrrecs.

Aprofitem el que ens porta aquesta temporada per treure'n el màxim partit a la cuina.

Que aprofiti!!

Amanida de tallarines de sèpia i favetes

3 sèpies mitjanes, 200 g de faves baby confitades en oli, 300 g de gambes, 200 g d’enciams variats, 1 escarola, 2 tomàquets, 1 cullerada de vinagre balsàmic?rc=oida-blog-79


https://www.cuina.cat/receptes/amanida-de-tallarines-de-sepia-i-favetes_20099_117.html

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/3 sèpies mitjanes, 200 g de faves baby confitades en oli, 300 g de gambes, 200 g d’enciams variats, 1 escarola, 2 tomàquets, 1 cullerada de vinagre balsàmic?rc=oida-blog-79
 

Faves amb cloïsses i safrà

1 kg de faves fresques pelades, 1 kg de cloïsses, oli d’oliva verge extra, un grapat de julivert, 4 grans d’all, brins de safrà, sal, pebre negre?rc=oida-blog-79


https://www.cuina.cat/receptes/faves-amb-cloisses-i-safra_31333_117.html

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/1 kg de faves fresques pelades, 1 kg de cloïsses, oli d’oliva verge extra, un grapat de julivert, 4 grans d’all, brins de safrà, sal, pebre negre?rc=oida-blog-79
 

Pèsols ofegats

1 manat (uns 180 g aprofitables) alls tendres, Opcional: 1 unitat (uns 320 g) botifarra negra, 150-200 g (o caldo de tavelles de pèsol o aigua) caldo vegetal, 1 unitat (4 g) canonet de canyella, 3 unitats (uns 400 g aprofitables) ceba tendra, 1 cullerada (14 g) oli d'oliva verge extra, 2 kg (720-800 g de pèsols desgranats) pèsols amb tavella, sal?rc=oida-blog-79


https://www.receptescartesianes.cat/recipes/169

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/1 manat (uns 180 g aprofitables) alls tendres, Opcional: 1 unitat (uns 320 g) botifarra negra, 150-200 g (o caldo de tavelles de pèsol o aigua) caldo vegetal, 1 unitat (4 g) canonet de canyella, 3 unitats (uns 400 g aprofitables) ceba tendra, 1 cullerada (14 g) oli d'oliva verge extra, 2 kg (720-800 g de pèsols desgranats) pèsols amb tavella, sal?rc=oida-blog-79
 

Crema de carxofes i espàrrecs

3 o 4 espàrrecs verds picats, 2 carxofes a trossos, 1/2 patata a daus, 1 pastanaga petita, 1 tros de carabassó, oli d'oliva, 100 ml de nata líquida per cuinar (mig got), uns daus de pa sec, uns daus de pernil ibèric, sal?rc=oida-blog-79


https://catalunyacuina.com/cremes/crema-carxofes-esparrecs

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/3 o 4 espàrrecs verds picats, 2 carxofes a trossos, 1/2 patata a daus, 1 pastanaga petita, 1 tros de carabassó, oli d'oliva, 100 ml de nata líquida per cuinar (mig got), uns daus de pa sec, uns daus de pernil ibèric, sal?rc=oida-blog-79
 

Tempura de carxofa

4 carxofes, 200 g de farina de tempura, 100 ml d’aigua, sal fina, 2 llimones, 250 g de ricotta, 1 culleradeta de flors de farigola fresca, 8 tomàquets secs, 1 cullerada de tàperes, pebre negre, oli de gira-sol per fregir?rc=oida-blog-79


https://www.cuina.cat/receptes/tempura-de-carxofa_32026_117.html

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/4 carxofes, 200 g de farina de tempura, 100 ml d’aigua, sal fina, 2 llimones, 250 g de ricotta, 1 culleradeta de flors de farigola fresca, 8 tomàquets secs, 1 cullerada de tàperes, pebre negre, oli de gira-sol per fregir?rc=oida-blog-79
 





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable