05 novembre 2020 · 421

Tres receptes senzilles amb ingredients de tardor

A la cuina també es nota la tardor! Us deixem amb tres receptes ben senzilles per fer amb productes de tardor, per llepar-se els dits!

Amanida de tardor (per a 4 persones)

1 escarola, Codonyat, 1 magrana, 1 grapat de nous, Oli d’oliva i sal?rc=


http://lamevacuina.cat/receptes/amanida-de-tardor/

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/1 escarola, Codonyat, 1 magrana, 1 grapat de nous, Oli d’oliva i sal?rc=


Crema de carbassa amb encenalls de pernil (per a 4 persones)

800 grams de carbassa, 2 porros, 3 litres d'aigua mineral, Oli d'oliva, 3 talls de pernil salat, nou moscada, nata liquida,4 llesques de pa de baguet?rc=


https://www.receptes.cat/recepta13317/crema_de_carbassa_amb_encenalls_de_pernil

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/800 grams de carbassa, 2 porros, 3 litres d'aigua mineral, Oli d'oliva, 3 talls de pernil salat, nou moscada, nata liquida,4 llesques de pa de baguet?rc=


Xai amb bolets i moniato (per a 2 persones)

4 trossos de pit de xai, 1 ceba tendra petita, 1 moniato petit, Caldo de verdura,1 copa de conyac, Bolets, Farina, Oli, Sal, Pebre, Farigola?rc=


https://www.receptes.cat/recepta11973/xai_amb_bolets_i_moniato

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/4 trossos de pit de xai, 1 ceba tendra petita, 1 moniato petit, Caldo de verdura,1 copa de conyac, Bolets, Farina, Oli, Sal, Pebre, Farigola?rc=








Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelat...

Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, gelat...