Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Tàrtar de Tonyina
INGREDIENTS
200 g de llom de tonyina vermella
Mitja ceba petita
Salsa de soja
Llimona
Mostassa en gra
Mig alvocat
Sal, pebre i oli
Llavors de sèsam
ELABORACIÓ
- Tallem la tonyina a daus molt petits (podem demanar a la nostra peixateria de confiança que ens ho talli)
- Piquem la ceba molt fina i ho barregem juntament amb la tonyina dins un bol
- Hi afegim un raig de salsa de soja, unes gotes de llimona i mitja cullerada de mostassa. També hi incorporem una mica d'oli i un polsim de pebre i ho barregem tot molt bé de manera que la tonyina quedi ben impregnada.
- Un cop volguem preparar el plat agafem mig alvocat i aixefem tota la polpa amb una forquilla afegint-li unes gotes de llimona, sal i oli.
- Amb un motlle rodó o quadrat col·loquem una capa d'alvocat al fons i ho acabem d'omplir amb la tonyina ja macerada. Pressionem una mica per agafar la forma i que no es desmunti un cop traiem el motlle.
- Podem decorar amb una mica de sèsam i amb una reducció de salsa de soja. Per fer la reducció només cal que posem a bullir a la paella unes cullerades de soja juntament amb 1/2 cullerada de fècula de blat de moro (maizena) dissolta en mig gotet d'aigua. Remenem i deixem que es redueixi.
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!