23 setembre 2021 · 275
Comparteix a les xarxes i guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!

Ven online amb les RECEPTES!

Bon dia!

Pensa: avui t’has registrat a oidà.cat en 5 minuts, pujant la foto de perfil i la portada, carregant els teus productes amb el títol, la descripció i la foto. També has especificat la logística: si fas enviaments o no, a on, amb comanda mínima, potser algun descompte...

… i esperes que arribin WhatsApps de nous clients...

 

… i esperes…

 

... i …

 
Sí sí, continues registrat a oidà.cat: un marketplace amb milers de visites, des d’on es generen vendes cada dia (i nit!), amb un sistema de finançament diferent i gràcies al qual no has de pagar cap quota mensual ni cap percentatge sobre les vendes. En pocs minuts has guanyat accés a la mateixa tecnologia que qualsevol gran empresa.
 
Oidà és el fet beneficiós, un conjunt d’eines tecnològiques i de comunicació que arriba a la comunitat del teu poble o barri amb els valors de la proximitat i el km0, a través de la potència d’Internet. 
 
Oidà no és un intermediari, sino un facilitador que democratitza la tecnologia i accelera els petits productors i comerços de Catalunya amb una visió local comunitària, però el protagonista de la teva venda ets tu
 

… Molt bé… però com es ven amb oidà.cat? Com es ven online?

 
La resposta són LES RECEPTES: sí Senyor! Cada dia més i més productors, elaboradors i botigues (i sobretot impulsors!!) publiquen RECEPTES al blog d’Oidà i contribueixen amb un contingut valuós i útil pel seu poble o barri, que és la seva comunitat. 
 
Després son els softwares i l’equip d’Oidà els qui, amb la tecnologia i els coneixements de marketing, les fan arribar als grups de WhatsApp, de Facebook, Instagram, etc. de les zones claus per a cada venedor.
 
Així doncs, per vendre amb Oidà només cal aportar algunes d’aquelles receptes que més t’agradin i que estiguin acumulant pols dins un calaix, o bé un petit text explicant com és el teu dia a dia al camp, al teu obrador o botiga. Pensa que és com si estiguessis compartint aquests coneixements amb el teu veí o amic (i ho estàs fent!), però a través de les eines tecnològiques correctes per al món digital en el qual vivim. 
 
Anima’t! Implica’t! Envia’ns els teus textos i nosaltres els pujarem al blog (donant-te tot el mèrit, és clar!): 

pots enviar al whatsapp de la Bego 682272839 o per email bego@oida.cat !
 
I com sempre, per qualsevol dubte, inquietud o suggeriment, aquí estem! Envia’ns un WhatsApp o un mail:
 
Marta 616975156 marta@oida.cat
 
Bego 682272839 bego@oida.cat
 
Daniele 628887609 daniele@oida.cat
 

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!
autor@
Daniele Dibitonto

Una bio a keywords: Empresari Digital, Italià que per amor viu a Catalunya, Friqui de la programació en php i de automatismes en python, drum n bass, growth hacker (ho intento..), llibertat per tothom!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva

Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'al...